Om anläggningen

Välkommen till en av Stockholms mest centrala golfanläggningar! Mitt på Lidingö utmed Kyrkviken och Långängens naturreservat hittar ni oss! Golfbanan består av nio varierande och förhållandevis krävande golfhål i vacker miljö på Ekholmsnäsbackens sydsida. Förutom golfbana finns en driving range, övningsområden och serveringen.

Under 2017 bygger vi om hela vår träningsanläggning ink. driving rangen och närspelsområden. Arbetet kommer hålla på under hela säsongen men vi planerar att kunna öppna driving rangen mot slutet av maj och närspelområden i juli.

Mer informaion om byggnationen finns under rubriken Aktuellt

Spel på banan

Spel på banan är tillåtet för medlemmar, gäster till medlemmar, greenfeemedlemmar samt greenfeegäster. För spel krävs att man har HCP 54 och ett aktivt Golf-ID.

Vi tillämpar tidsbokning genom bollränna. Greenfee gäller för hela dagen dvs. spela så många varav du vill under en hel dag för samma greenfee.

Betalning av greenfee sker i receptionen/serveringen. Är receptionen stängd sker betalning kontant eller via Swish. Följ anvisning vid inskrivningspärmen. Ordinare greenfee är 150 kr för Senior och Junior. Greenfeemedlemmar (både senior och junior) betalar 100 kr för spel.

Banguide hål 1-2-3-4-5-6-7-8-9
Slopetabell

Scorekort

Kansli

Telefon: +46 8 446 21 00
E-post frågor: info@ekholmsnasgolf.se

 

Postadress

Ekholmsnäs Golf AB
Box 1120
181 22 Lidingö

Besöksadress

Ekholmsnäsvägen 87
181 41 Lidingö

Öppettider

Golfbanan - Öppen
Driving Rangen - Öppen
Cafét - mån - sön 10.00-19.00
Kansli - mån-sön 08:00-18:00