Europas nya golfplattform!

Ekholmsnäs Golf Lidingö och Greenfee.Golf ingår i samma koncern vars affärsidé bygger på att göra golfspelet mer tillgängligt och sänka tröskeln för nya golfare att ta sig an spelet. Ekholmsnäs Golf Lidingö erbjuder via Greenfee.Golf ett medlemskap för golfare runt om i Europa. Under 2023 lanseras samtliga tjänster på plattformen.

Greenfee.Golf erbjuder en produkt för golfare som främst spelar på green fee. Tjänsten består av två delar – ett golfmedlemskap i en lokal golfklubb efter eget val och attraktiva erbjudanden på green fees från golfbanor runt om i världen.

Genom att erbjuda ett medlemskap i en lokal golfklubb efter eget val för golfare som inte vill låsa sig till en specifik golfklubb och kombinera detta med bra green fee-erbjudanden tar Greenfee.Golf green fee-golf till nästa nivå. Med Greenfee.Golf kan golfare bygga sin egen golfvärld med de banor de vill spela, när de vill spela dem till priser som passar deras plånbok.

Genom Greenfee.Golf ökar flexibiliteten för golfare samtidigt som tjänsten öppnar upp för golfklubbar över hela världen att erbjuda green fee-spel på deras banor till green fee-golfare som annars förmodligen aldrig skulle ha hittat dem. Besök: www.greenfee.golf

Dela

Europas nya golfplattform!
Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen för våra besökare. Om du fortsätter att använda webbplatsen så godkänner du användningen av cookies.
Läs mer