Våra Medlemskap

Ekholmsnäs Golf Lidingö erbjuder två olika typer av medlemskap, greenfeemedlemskap och fullvärdigt medlemskap. Vi har ett maxantal fullvärdiga medlemmar om 1000 seniorer och 500 juniorer. För vårt greenfeemedlemskap har vi inget maxantal. Vi är fulltecknade gällandes våra fullvärdiga senior- och juniormedlemskap. Det går bra att ställa sig i kö och köavgiften är 300 kr. För närvarande har vi ca 200 personer i seniorkön och 110 i juniorkön. Golfspel omfattas av friskvårdsbidraget och upp till 5000 kr kan dras av beroende på vilken förmån man har från sin arbetsgivare.

GREENFEEMEDLEM

Greenfeemedlemskapet är till för dig som vill ha ett flexibelt och billigt medlemskap. Medlemskapet innehåller alla medlemsförmåner samt allt som krävs för att kunna spela på golfbanor runt om i Sverige och utomlands såsom Golf-ID, HCP, försäkring, inloggning till MinGolf mm. Som greenfeemedlem erläggs en reducerad greenfee vid spel på Ekholmsnäs Golf Lidingö. Ett Greenfeemedlemskap kräver ingen spelrätt.

FULLVÄRDIG MEDLEM

Ett fullvärdigt medlemskap ger fritt spel på golfbanan alla tider alla dagar i veckan samt förtur till starttider i bokningsschemat. Dessutom fri tillgång till närspelsområdet, Ekholmsnäs Golf Academy. Medlemskapet innehåller alla medlemsförmåner samt allt som krävs för att kunna spela på golfbanor i Sverige och utomlands såsom Golf-ID, HCP, försäkring, inloggning till MinGolf mm. Årsavgiften för senior är 3 695 kr och 995 kr för junior  Samtliga fullvärdiga medlemmar har en spelrätt kopplat till sitt Golf-ID. 

SPELRÄTT – FULLVÄRDIG MEDLEM

2023 återinför vi spelrätten för våra fullvärdiga medlemmar. Alla fullvärdiga medlemskap (junior och senior) kommer kopplas till en spelrätt. De fullvärdiga medlemmar som äger en spelrätt sen tidigare behöver inte erlägga avgiften för en ny spelrätt. Betalt ursprungsbelopp för spelrätten enligt prislistan nedan  tillgodoräknas om medlem byter medlemskategori. Spelrätten kopplas till medlemmens Golf-ID. Läs mer om spelrätten i vår FAQ vidare Medlemskap – Allmänna Villkor Spelrätt.

Pris för spelrätt:
Senior (22 år och äldre) Spelrätt 6000 kr 
Junior (21 år och yngre) Spelrätt 3000 kr 

Greenfeemedlem

495 kr / år

Fullvärdig Medlem Junior

995 kr / år

Fullvärdig Medlem Senior

3 695 kr / år