Våra Medlemskap

Ekholmsnäs Golf Lidingö erbjuder två olika typer av medlemskap, greenfeemedlemskap och fullvärdigt medlemskap. Vi har ett maxantal fullvärdiga medlemmar om 1000 seniorer och 500 juniorer. För vårt greenfeemedlemskap har vi inget maxantal. Vi är fulltecknade gällandes våra fullvärdiga senior- och juniormedlemskap. Det går bra att ställa sig i kö och köavgiften är 300 kr per kalenderår. För närvarande har vi ca 120 personer i seniorkön och 80 i juniorkön.

FULLVÄRDIG MEDLEM – Senior och Junior

Ett fullvärdigt medlemskap ger fritt spel på golfbanan alla tider alla dagar. Dessutom fri tillgång till vårt närspelsområde. Medlemskapet innehåller alla medlemsförmåner samt allt du behöver för att kunna spela på andra banor runt om i Sverige och utomlands, Golf-ID, HCP, försäkring mm. Årsavgiften för senior är 3695 kr och för junior 2695 kr.

GREENFEEMEDLEM – Senior och Junior

Greenfeemedlemskapet är till för dig som vill ha ett flexibelt och billigt medlemskap. Medlemskapet innehåller alla medlemsförmåner samt allt du behöver för att kunna spela på banor runt om i Sverige och utomlands, Golf-ID, HCP, försäkring mm. Som greenfeemedlem erläggs en reducerad greenfee vid spel på Ekholmsnäs Golf Lidingö. Årsavgiften för senior och junior är 495 kr.

Greenfeemedlem

495 kr / år

Fullvärdig Medlem Junior

2 695 kr / år

Fullvärdig Medlem Senior

3 695 kr / år