Nytt samarbete i Marbella med PG Golf & Sports Academy


Vi på Ekholmsnäs Golf Lidingö strävar hela tiden efter ge våra medlemmar den bästa möjliga golfupplevelsen, både i Sverige och utomlands. Genom en fortsatt etablering på Costa del Sol ger vi våra medlemmar möjligheten att utforska nya golfbanor och förbättra sitt golfspel i en av Europas absolut bästa golfdestinationer.

PG Golf & Sports Academy
Peter Gustafsson, tidigare professionell spelare på European Tour, är grundare av PG Golf & Sports Academy. PG Golf & Sports Academy är en fullskalig träningsanläggning belägen i Marbella, i anslutning till Atalaya Golf&CC. Här finns en driving range med tillgång till TrackMan, övningsgreen och närspelsområden, samt Treeline Café som serverar ett varierat utbud av à la carte-måltider och drycker.

Som medlem i Ekholmsnäs Golf Lidingö erhåller du rabatt på lektioner och träning vid PG Golf & Sports Academy. Genom samarbetet erhåller du även en reducerad greenfee vid spel på utvalda golfbanor runt Costa del Sol.

Johan Mihkelson Ringqvist, ägare av Ekholmsnäs Golf Lidingö, kommenterar:
Jag har haft förmånen att känna Peter under många år och har på nära håll följt hans resa med att bygga upp sin golfakademi vid Atalaya Golf&CC till att idag vara en av solkustens mer kompletta träningsanläggningar. Då många av våra medlemmarna besöker Costa del Sol och området runt Marbella, är jag övertygad om att detta samarbete kommer att uppskattas.

Min och Peters ambition är att successivt utveckla vårt samarbete genom att erbjuda skräddarsydda träningspaket som kan möta medlemmarnas individuella behov. Vi planerar även att addera fler golfbanor där våra medlemmar kan dra fördel av en reducerad greenfee. Jag ser därför mycket fram emot att utveckla samarbetet med Peter och PG Golf & Sports Academy under åren framöver.

Peter Gustafsson, grundare och CEO av PG Golf & Sports Academy, kommenterar:
Vi på PG Golf & Sports Academy är enorm glada över detta samarbetsavtal med Ekholmsnäs Golf Lidingö. Efter att ha känt Johan under lång tid och sett vad han har åstadkommit i Stockholm med sin golfklubb är jag mycket stolt över att kunna hälsa alla hans medlemmar välkomna till oss på PG Golf & Sports Academy.

Det är alltid spännande att arbeta med partners som delar vår vision och har en samsyn på hur vi kan utveckla våra erbjudanden. Jag vet att detta bara är början på ett långsiktigt samarbete som kommer att att ge många fördelar för medlemmar i Ekholmsnäs Golf Lidingö. Vi inbjuder alla Ekholmsnäsmedlemmar som befinner sig i Marbella-området att komma och besöka vår Trackman Range-anläggning bredvid Atalaya Golf&Country Club.

Läs mer om vilka förmåner du erhåller som medlem i Ekholmsnäs Golf Lidingö via länken: www.ekholmsnasgolf.se/medlemsformaner

Dela

Nytt samarbete i Marbella med   PG Golf & Sports Academy
Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen för våra besökare. Om du fortsätter att använda webbplatsen så godkänner du användningen av cookies.
Läs mer