Spel och Träning

Golfbanan består av nio varierande och förhållandevis krävande golfhål i vacker miljö på Ekholmsnäsbackens sydsida. Förutom golfbana finns en driving range, övningsområden och serveringen.

Spel på banan är tillåtet för medlemmar, gäster till medlemmar, greenfeemedlemmar samt greenfeegäster. För spel krävs att man har HCP 54 och ett aktivt Golf-ID.

Tidsbokning via MinGolf. Alla tider alla dagar.

Betalning av greenfee sker i receptionen/serveringen. Är receptionen stängd sker betalning via Swish. Följ anvisning vid klubbhuset. Ordinare greenfee är 150 kr för Senior och Junior. Greenfeemedlemmar (både senior och junior) betalar 100 kr för spel.

Banguide hål 1-2-3-4-5-6-7-8-9
Slopetabell

Scorekort

Vår driving range är öppen alla dagar i veckan, dygnet runt. Om vädret tillåter håller vi öppet året runt. 20 platser finns under tak med infravärme och belysning.

En hink kostar 45 kr och ger 45 bollar. Polletter, rangekort kan köpas i klubbhuset. Det går även bra att hämta ut bollar med kreditkort direkt ur bollautomaten.

Vårt närspelsområde är öppen för våra Fullvärdiga medlemmar. Greenfeemedlemmar och greenfeegäster har möjlighet att nyttja övningsgreenen intill bollautomaten.

Kansli

Telefon: +46 8 446 21 00
E-post frågor: info@ekholmsnasgolf.se

Postadress

Ekholmsnäs Golf AB
Box 1120
181 22 Lidingö

Besöksadress

Ekholmsnäsvägen 87
181 41 Lidingö

Öppettider

Golfbanan - Stängd
Driving Rangen - Öppen
Klubbhus - Stängd
Kansli - 10:00-18:00