Spel på banan

Vi bygger just nu om hela golfbanan från grunden med ny bansträckning och layout. Samtliga tees, fairway och greener byggs om från grunden. Nya golfbanan kommer ha grästees på samtliga hål. All bevattning och dränering byts ut. Nya vägar på golfbanan och till och från klubbhuset byggs.

Vi planerar att vara klara med byggnationen under sensommaren 2022. Golfbanan planeras vara spelbar i sin helhet våren 2023 då vi först och främst öppnar upp för spel för våra fullvärdiga medlemmar.

Klicka på länken nedan för skiss på nya golfbanan:

https://ekholmsnasgolf.se/nya-banstraeckningen/

 

 

Driving Range

Vår driving range är öppen för alla. Om vädret tillåter håller vi öppet året runt. 20 platser finns under tak med infravärme och belysning. Betalning för bollar till driving rangen sker via förköpt rangekort, vår rangeapp, Swish, Kreditkort, AppelPay eller GooglePay. Under våren och försommaren 2022 byggs stora delar av driving rangen om. Planerad öppning är mitten av juni.

Närspel

Vårt närspelsområde (chip, pitch och puttinggreen) är endast öppen för våra fullvärdiga medlemmar (senior och junior) samt vid lektioner med någon av våra instruktörer. Greenfeemedlemmar och greenfeegäster har möjlighet att nyttja övningsgreenen intill golfshopen för putt och chipträning.