Golfbanan

Vi bygger just nu om hela golfbanan från grunden med ny bansträckning och layout. Samtliga tees, fairway och greener byggs om från grunden. Nya golfbanan kommer ha grästees på samtliga hål. All bevattning och dränering byts ut. Nya vägar på golfbanan och till och från klubbhuset byggs.

Vi planerar att vara klara med byggnationen under hösten 2022. Golfbanan planeras vara spelbar i sin helhet försommaren 2023 då vi först och främst öppnar upp för spel för våra fullvärdiga medlemmar.

Driving Range

Vår driving range är öppen för alla. Om vädret tillåter håller vi öppet året runt. Totalt har vi 40 st utslagsplatser varav 20 platser finns under tak med infravärme och belysning. Betalning för bollar till driving rangen sker via förköpt rangekort, rangeapp, Swish, Kreditkort, AppelPay eller GooglePay. En hink innehåller 45 bollar och kostar 50 kr. Vi använder oss av Mizunos Practice boll. Detta är en boll med  motsvarande egenskaper som en riktig golfboll vilket tillsammans med våra nya utslagsmattor ger en hög kvalitet på träningen. Från 1a december är belysningen ute på driving rangen avstängd, detta med anledning av de höga elpriserna.  

Ekholmsnäs Golf Academy

Vår Golf Academy (chip, pitch och puttinggreener) är endast öppen för våra fullvärdiga medlemmar (senior och junior) samt vid lektioner med någon av våra instruktörer. Greenfeemedlemmar, greenfeegäster och övriga gäster har möjlighet att nyttja övningsgreenen längst ner på driving rangen. Vid träning på vår Golf Academy ska bagbricka medtagas och visas upp vid förfrågan.