Uppdatering Fullvärdig medlem

Fram till dagens datum har väldigt få medlemskap blivit tillgängliga för nya fullvärdiga medlemmar, vilket har gjort att vi har fått omvärdera vår strategi för att tillmötesgå den stora efterfrågan. Vi har därför beslutat att ta in ytterligare 100 fullvärdiga seniormedlemmar och 50 fullvärdiga juniormedlemmar under 2023. Vi kommer under juni månad att kontakta personer i kön i tur och ordning med ett erbjudande om att bli medlem. Om personen i kön avstår sin möjlighet kontaktar vi nästa person i kölistan. Vi planerar att ha avslutat denna antagningsprocess mot mitten av augusti.

För närvarande har vi 230 personer i kö för ett seniorsmedlemskap och 170 personer i kö för ett juniormedlemskap. Vi bedömer att kön kommer att öka markant framöver, framför allt för det fullvärdiga juniormedlemskapet. Vi är medvetna om att vi inte kommer att kunna erbjuda ett fullvärdigt medlemskap till alla i kön, särskilt när det gäller fullvärdiga juniormedlemskap. Vi har därför beslutat att en fullvärdig seniormedlem ska ges möjligheten att aktivera två fullvärdiga juniormedlemskap utan att junioren behöver placeras i kön. Beslutet har vi tagit eftersom vi vet att många familjer vill spela tillsammans, och det är även i linje med vår långsiktiga strategi för hur vi vill att anläggningen ska nyttjas av våra medlemmar.

Vänligen,
Johan Mihkelson Ringqvist
Ekholmsnäs Golf Lidingö AB

Dela

Uppdatering Fullvärdig medlem
Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen för våra besökare. Om du fortsätter att använda webbplatsen så godkänner du användningen av cookies.
Läs mer