Juniorträning och Juniorläger

Under golfsäsongen 2022 kommer vi att utöka möjligheterna ytterligare för alla knattar och juniorer. Vi kommer att ha flera dagar och olika upplägg att välja mellan för Breddverksamhet och Golfkul. Träningen kommer än tidigare variera med mera spel på vår nyrenoverade golfbana likväl som teknik, sving och närspelsträning.

Golfkul
Golfkul riktar sig till barn mellan 6-10 år. Här är det fokus på lek och att ha roligt med golfklubba och boll. Vi tränar på de grundläggande kunskaperna som krävs för att spela golf och för att komma igång med spel på banan. Säkerhet och golfvett är viktiga delar på denna nivå. Målet är Grönt kort och att sedan gå vidare till breddverksamheten för vidare utveckling. Alla är välkomna!

Detta ingår:
Golfträning med tränare och ledare, rangebollar under träningstillfällena, spelförståelse och teori i praktiken,1 h/vecka vår samt 1h/vecka höst (se veckor ovan).

Juniorträning
Juniorträningen vänder sig till barn och ungdomar mellan 7–21 år. Här lägger vi fokus på att ha kul tillsammans och att uppskatta golf som en rolig och utmanande idrott. Vi utvecklar tekniken och skapar förståelse för golfens olika moment. Vi uppmuntrar till att börja spela och träna golf regelbundet och även komma in i tävlingsfas. Gruppindelning görs efter handicap, kompisar och ålder.

Detta ingår:
Golfträning med tränare och Ledare, Spelträning på banan, Rangebollar under träningstillfällena.

Juniorläger
Nu fortsätter våra väldigt populära sommarläger på Ekholmsnäs Golf Lidingö. Lägret riktar sig till barn och ungdomar mellan 7-16 år. Under förmiddagarna tränar vi allt från närspel till långa slag och har roliga tävlingar! Efter lunch fortsätter vi med spel på nyrenoverade bana med olika spelformer varje dag. Alla är välkomna och det finns möjlighet att ta ”grönt-kort” under veckan för de som inte redan har det.

Detta ingår:
Golfträning med tränare, spel på banan, rangebollar, tävlingar, lunch och fika varje dag samt en hemlig present!

För mer information samt anmälan kontakta vår Head Pro:
Markus Andersson – PGA Head Professional
Tel: +46 729 98 00 00
E-post: markus@ekholmsnasgolf.se