Vi vill bli Lidingös bästa juniorklubb!

Under många år har vi arbetat målmedvetet för att skapa en verksamhet där alla barn och ungdomar på Lidingö trivs. Idag har vi en av öns största och mest populära juniorverksamheter, under ledning av vår Head Pro, Markus Andersson. Till sommaren 2024 öppnar vi vår nya golfbana, som vi vet kommer att uppskattas av många, särskilt av öns alla juniorer. Vi är väl medvetna om att möjligheterna att spela golf på Lidingö är begränsade. Totalt finns över 6000 registrerade golfare på ön, och vi har en 18-håls bana samt vår 9-håls bana att tillgå. Vår målsättning är att vara den golfklubb på Lidingö som värnar om alla juniorer, oavsett spelstandard eller ålder. Av den anledningen väljer vi nu att öppna upp för alla juniorer, bosatta på Lidingö, att bli fullvärdiga medlemmar. Vi inser naturligtvis att det kommer att bli högt tryck på golfbanan, men vi är övertygade om att vår strategi är den långsiktigt bästa för alla Lidingöungdomar.

Anmälan görs direkt på vår hemsida, under rubriken Fullvärdig Medlem Junior. Notera att detta gäller endast juniorer födda 2003 eller senare, med bostadsadress på Lidingö.

Dela

Vi vill bli Lidingös bästa juniorklubb!
Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen för våra besökare. Om du fortsätter att använda webbplatsen så godkänner du användningen av cookies.
Läs mer