Byggnation golfbanan – Del 17

Nu är golf­säsongen igång på riktigt och till helgen väntas temperaturer upp mot 25 grader. Vi har haft en bra start på golf­säsongen med många besökare! Driving rangen har varit öppen sedan länge och nu är även vår Academy (närspelsområdet) öppet för våra fullvärdiga medlemmar. Till nästa helg öppnar vi vår nya stora övningsgreen som kommer att vara öppen för alla besökare, dvs. greenfee­medlemmar och besökare till driving ­rangen eller för de som bara vill komma förbi och träna lite närspel.

Vi får många frågor om hur bygget av nya golfbanan fortlöper och tidplanen är att all byggnation ska vara klar till mitten på juli, då vi kommer att rulla ut färdigt gräs på samtliga tees och greener. Sådden av fairways har redan påbörjats och vi har redan en fin gräsetablering. Vi håller just nu på med det avslutande arbetet av nya hål 4. När väl hål 4 är klart avslutas de tyngre markarbetena i området. Bilden visar greenen hål 8 med hål 3 i bakgrunden.

Dela

Byggnation golfbanan – Del 17
Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen för våra besökare. Om du fortsätter att använda webbplatsen så godkänner du användningen av cookies.
Läs mer