Young Golfer Grant Stipendiat

Vår samarbetsparter Greenfee.Golf lanserar ett stipendiat för Unga Lovande Golfare!

Greenfee.Golf (Greenfee GC AB), är glada att introducera Greenfee.Golf Young Golfer Grant, som syftar till att främja unga golfspelare utveckling. Stipendiet, som kan sökas av alla golfare under 25 år, är på 1000 USD och är en del i företagets engagemang för att göra golf tillgängligt för alla och stödja nästa generation av golfare.

Johan Mikhelson Ringqvist, medgrundare av Greenfee.Golf: ”Vi är otroligt glada över att lansera Greenfee.Golf Young Golfer Grant. Som passionerade supportrar av sporten tror vi på att erbjuda möjligheter som gör det möjligt för unga talanger att blomstra. Detta stipendium är ett bevis på vår dedikation till att göra golf tillgängligt för alla. Genom att erbjuda ekonomisk hjälp till unga golfare siktar vi på att ge dem möjlighet att följa sina golfdrömmar.”

Greenfee Golf Young Golfer Grant är öppet för alla unga golfare som visar exceptionell potential, engagemang och passion för sporten. Stipendiet kan användas för olika golfrelaterade kostnader, såsom träning, utrustning, tävlingsavgifter och resekostnader.

Ansökningar för Greenfee Golf Young Golfer Grant är nu öppna och kommer att accepteras fram till sista januari 2024.

Dela

Young Golfer Grant Stipendiat
Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen för våra besökare. Om du fortsätter att använda webbplatsen så godkänner du användningen av cookies.
Läs mer