Utbildning

Utbildning
Dennis Heith och Markus Andersson ansvarar för all utbildning på Ekholmsnäs Golf Lidingö. De erbjuder ett brett utbud av kurser och privatlektioner och ger dig som elev möjlighet att träna med både TrackMan, K-vest och Sam PuttLab.

Grönt kort
Vi erbjuder snabba och enkla nybörjarkurser. Att ta grönt kort idag är enklare än för några år sedan. Efter genomförd utbildning får du klubbhandicap 54 dvs. Grönt Kort. För vidare info om tider, tillfällen och priser kontakta Dennis eller Markus.

Privatkurser - Gröntkort består av 4 eller 5 lektioner om 90 minuter vardera.

1 person 2500 kr – 4 lektioner
2 personer 2300 kr – 4 lektioner
3-4 personer 2100 kr – 5 lektioner. 

Juniorträning 2019
Vi har en omfattad juniorträning för barn/ungdomar i alla åldrar. Juniorträningen är löpande under hela säsongen och startar i april med slut i september. För vidare info om tider, tillfällen kontakta Dennis eller Markus.

Privatlektioner
Alla privatlektionerna är 45 min långa och inkluderar träning med TrackMan, K-Vest och/eller Sam PuttLab. Välj mellan våra olika lektionspaket eller varför inte en spellektion. Kontakta Dennis eller Markus för bokning av lektioner och kurser.

Dennis Heith - PGA Head Professional
Tel: +46 76 584 86 12
E-post: dennis@ekholmsnasgolf.se

Markus Andersson - PGA Head Professional
Tel: +46 729 98 00 00
E-post: markus@ekholmsnasgolf.se

Tränarprofil - Dennis Heith
Dennis Heith – 33 år, PGA Fully Qualified Golf Professional  M2, har spelat elitgolf sedan 2002 med Challenge Tour som högsta tävlingsmerit. Utbildad golftränare inom PGA samt externa utbildningar som Trackman University, Hank Haney Golf Coach, K-vest och Titleist Fitting Specialist.

För mig finns det inget som heter ”en perfekt swing”. För mig, är varje person en individ. Jag försöker se på mina elever som gåtor, och varje gåta behöver en enskild strategi.

Mitt främsta mål som tränare, är att mina elever själva förstår de fel de gör och hur de påverkar spelet. Alla golfare som vill ta sin golf till nästa nivå är välkomna att kontakta mig så ska jag göra allt för att hjälpa dig!

Tränarprofil - Markus Andersson

Markus Andersson, 41 år, och PGA Club Professional (PGA of Sweden). Började spela golf 1983 och har sedan -97 varit professionell golfare. Har genomgått Högre Tränarutbildningen i PGA och är dessutom utbildad Klubbchef (IHM, PGA, SGF och GAF). Har tränat alltifrån Proffsspelare, landslagsspelare, damelitspelare till knattar och nybörjare.

Yrket som golftränare är det som får mig att vakna med ett leende varje dag, att få hjälpa en människa/människor att utvecklas inom världens bästa spel är ett privilegium. Jag drivs av att möta människor och att få utbilda och engagera sig i deras intressen, trots helt olika förutsättningar. Det spelar ingen roll hur duktig man är, passionen för golf och utveckling är det viktigaste.

Jag ger nybörjarlektioner/kurser(privat eller grupp), genomför dam och herr träningar, Clinics för företag eller grupper och Junior/Knatteträningen.

Kansli

Telefon: +46 8 446 21 00
E-post frågor: info@ekholmsnasgolf.se

Postadress

Ekholmsnäs Golf AB
Box 1120
181 22 Lidingö

Besöksadress

Ekholmsnäsvägen 87
181 41 Lidingö

Öppettider

Golfbanan - Stängd
Driving Rangen - Öppen
Cafét - Stängt
Kansli - mån-sön 08:00-18:00